Légtisztítás - Air Cleaner

2019.08.02

Az Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték megköti a zárt terek levegőjében található vírusokat, baktériumokat, gombákat és a formaldehidet.

Hogy hogyan kerülnek a vírusok, baktériumok és gomba spórák a levegőbe, azt értjük, de hogyan kerül a formaldehid a szobánk levegőjébe?

A válasz nagyon egyszerű:

A préselt falapokból készült bútorokból, kárpitokból, szőnyegekből, laminált padlóból párologva. Felmérések szerint a lakások, házak, irodák levegője akár kétszer olyan szennyezett lehet, mint a kültéri levegő.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A Poli-Farbe Kft. által kifejlesztett FormashieldTM technológia megköti a beltérben felszabaduló formaldehid molekulákat, majd ártalmatlan vízgőzzé alakítja át őket. Tulajdonképpen sterilizálja a szoba levegőjét, így nagyon jó választás steril szobák kialakításához és asztmások számára is.

Hatását 4-6 éven keresztül fejti ki, azután újrafestés szükséges. Felülete mosható.

HOL ALKALMAZZUK?

Olyan helyiségekben, ahol sokat tartózkodunk: gyerekszobában, hálószobában, nappaliban, irodákban, steril szobák kialakításához.

EXTRA TIPP!

Fesd a szoba, gyerekszoba, nappali mennyezetét Air Cleaner légtisztító beltéri falfestékkel, nagy segítségedre lesz az őszi-téli megfázós, influenzás időszakban!

Agrocolor Mix Festékbolt
Hajdúböszörmény, Kinizsi Pál utca 12.