Mivel fessem a babaszobát?

2019.10.27

Polifarbe Platinum matt latex falfesték, Air Cleaner és Santal
Korábban már írtunk róluk külön-külön, de most a gyerekszoba kapcsán összefoglaljuk nektek legfontosabb tulajdonságaikat, amik miatt ez a három típusú falfesték a legjobb választás a gyerekszoba festéséhez.

Lássuk sorban mindhármat:

Mosható

A Polifarbe Platinum matt latex falfestékkel egy mosható, dörzsölhető felületet alakíthatunk ki a falon, amely nem szívja magába a szennyeződést, és ennek köszönhetően könnyedén, sima langyos vízzel lemosható a felület. További jó tulajdonsága, hogy gombaölő adalékot tartalmaz, amely segít meggátolni a penész kialakulását.

Antiallergén

Az Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték megköti a zárt terek levegőjében található vírusokat, baktériumokat, gombákat, valamint a bútorokból, kárpitokból, padlólapokból kipárolgó formaldehidet.

Sterilizáló

A Santal mészalapú beltéri falfesték pozitív tulajdonsága a benne lévő mész alapanyag fertőtlenítő és légáteresztő hatása, illetve a hagyományos oltott mésszel szembeni jobb fedőképessége.

Hol érdemes ezeket használni?

A gyerekszoba lábazatára mosható tulajdonsága miatt érdemes a Polifarbe Platinum matt latex falfestéket alkalmazni a gyerekkéz okozta foltok és a zsírkrétarajzok egyszerű eltüntetése céljából, az oldalfalak felső részére használjuk a Santalt, a mennyezetre pedig az Air Cleanert, így kihasználhatjuk mindhárom falfesték pozitív tulajdonságait.

Fém és fa felületek festésére a Cellkolor Aqua vízzel hígítható zománcfestéket javasoljuk, amely szinte szagtalan, bátran ajánljuk gyerekbútorok- és játékok festésére, fa-és fémfelületek tartós védelmére. A fehér alapszínen túl bázisfesték alkalmazásával a világos pasztellszínektől egészen a mély bordóig bármilyen színt kikeverünk üzletünkben.

A fentebb említett festékek mindegyikéről írtunk már korábbi posztjainkban. Részletesebb kifejtésüket az alábbi linkeken keresztül tudjátok elérni.

Örömteli babaszobafestést kíván az Agrocolor Mix Festékbolt csapata!

Agrocolor Mix Festékbolt
Hajdúböszörmény, Kinizsi Pál utca 12.