Rólunk

20 éve számíthatnak ránk vásárlóink.

Minden igényt kielégítő áruválasztékkal és szakmailag felkészült csapattal várunk téged is!

A kezdet

Számunkra a pillanat 2001 februárjában jött el, mikor egy kiadó üzlethelyiség hirdetését látván beindult az a folyamat, mely az álmokat, az elképzeléseket, az alkotás vágyát a valóság talajára helyezik. Mivel akkor már közel tizenöt éve festék értékesítéssel foglalkoztam, ez volt a fő csapás irány. Figyelembe véve, hogy az üzlet egy fogyasztó szempontjából mostoha területen helyezkedett el, így vegyes iparcikk vonalon kiaknázatlan volt. A bolt nyitása óta igyekeztünk minden karbantartó, kertészkedő, felújító munkák kisebb problémáira azonnali megoldást találni. Így született meg a szlogenünk: "Háza körül otthon vagyunk". 

A folytatás

A mai napig hálásan gondolunk a Chemostart Kft-re, a Kurucz és Társa Kft-re és a Polifarbe Kft-re, akik beszállítóként türelemmel segítik a munkánkat a kezdetek óta. A folyamatosan növekvő igények, a gazdasági helyzet szükségessé tette, hogy 2007-re a cég társasági formára váltson. Így lettünk Agrocolor Mix Kft. Az azóta eltelt idő alatt régió meghatározó festék és vegyesiparcikk üzletévé váltunk.

A csapat

Mind a hatan, akik itt dolgozunk, napról napra annak szenteljük az életünket, hogy azoknak az embereknek, akik minket keresnek fel, szebb, tisztább és egészségesebb legyen a környezete. Ebben a szellemben várjuk régi és új vásárlóinkat.